Jordbærmuffins - Jordbær muffins

Jordbærmuffins - Jordbær muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Jordbærmuffins - Jordbær muffins, billede 4 Jordbærmuffins - Jordbær muffins, billede 1 Jordbærmuffins - Jordbær muffins, billede 2 Jordbærmuffins - Jordbær muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i skiftevis med mælken.

Del de rensede og skyllede jordbær i mindre stykker og bland dem i melet sammen med vaniljesukker og bagepulver. Vend det i dejen.

Kom dejen i papir- eller muffinsforme.

Bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 12-15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 188227 gange,
og udskrevet 3573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15699 (3738 kcal)
KJ pr. stk. 1308 (311 kcal)
Vægt ialt 1153 gram
Vægt pr. stk. 96 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1361 KJ (324 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-04-03 23:37:31
Kan denne opskrift laves som kage i springform?

  -   2020-03-22 12:15:30
Det er lette at lave

  -   2018-12-06 15:01:51
kagerne er gode de er også lette og bage 👍

  -   2013-06-22 15:19:34
Rigtig lækre! Isteden for friske jordbær, brugte jeg frosne bær som jeg tog i mikrobølgeovnen så de blev varme og så et lille drys sukker på toppen inden de kommer i øvnen så de bliver lidt sprøde... Så lækkert!

  -   2013-06-08 20:00:30
de er lidt skæve i det!!!!!!!!!!!!???????????

  -   2013-05-04 07:30:26
Dette er en sikker vinder hver gang... Jeg bruger ofte grundopskriften men i stedet for friske bær kommer jeg en rest syltetøj/marmelade/marcipan/chokolade eller hvad jeg nu har i køleskabet. En god måde at få brugt det syltetøj på :-)

  -   2012-03-20 12:39:13
Rigtig gode muffins, som jeg helt sikkert vil bage en anden gang. Jeg har overvejet, at skifte den lyse chokolade ud med en mørk næste gang :)

  -   2011-10-13 18:43:41
Prøv at piske jorbærerne så det bliver en jordbær dej det smager meget bedre:) Vh Silje

  -   2011-06-27 15:04:37
super gode. de smager rigtig godt. når man severe dem så læg nogle jordbær ved siden af muffinen :)

  -   2010-06-23 18:42:36
Bare fordi der står friske er det ikke nødvendigt med friske, med små bær kan man putte dem i frosne, men med store bær som jordbær tør jeg dem gerne op, og så giv dem en lille omgang med elpiskeren - Velbekomme

  -   2010-04-30 12:39:09
jeg skal lave dem idag så håber de bliver gode for det er det i sys ik :D

  -   2010-04-05 18:47:57
Der står jo i opskriften at de skal være friske, så jeg regner da med det.

  -   2010-02-17 13:28:41
Skal man bruge friske jorddbær.... ?

  -   2009-09-02 14:56:11
de ser lidt grove ud(;

  -   2005-01-01 01:01:01
de bliver enormt gode. evt. put en klat smeltet chokolade på toppen.