Skotsk Hotchpotch

Skotsk Hotchpotch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebryst med ben
 salt
 l.vand
10 helehvide peberkorn
2 laurbærblade
250 g.hvidkål
1 stilkblegselleri
2 småporrer
2 gulerødder
1 lillepersillerod
1 l.kød- eller hønsebouillon
 
Opskrift:
Lad kødet koge mørt i vandet sammen med salt og krydderier. Det tager 60-90 minutter.

Kålen befris for stok og høvles. Blegselleri og porrer skylles, renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrabes, persilleroden skrælles og begge dele skæres også i skiver. Lad alle grøntsager koge i 30 minutter i bouillonen for middel varme.

Tag kødet op af kogevandet. Fjern alle ben og skær kødet i mundrette stykker, som kommes i gryden til grøntsagerne. Varm det hele godt igennem, smag til med salt og server retten meget varm.

Tips:

Det er en god ide at klippe noget af det grønne fra blegsellerien groft og lad det koge med i retten. Det giver ekstra smag.





karakterer:
Opskriften er vist 11149 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu