Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokoskranse/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Juleopskrifter, Julesmåkager, Kager og søde sager, Vinter

Kokoskranse

Dejlige krydrede kokoskranse med en aromatisk smag af orange og kardemomme.

Orangesmag, kokos og kardemomme klæder hinanden så godt, det bliver sødmefyldt, krydret og dufter himmelsk. Små sprøde småkager med en herlig smag og en dejlig krumme. Kokoskranse er ret rustikke i udtrykket, da kokosmelet gør at de får en lidt porrøs overflade, jeg hakker det lidt, så det bliver en anelse finere i det, og det gør også kransene lidt flottere.

Prøv også: opskrift på brunkager >>

PT60MPT45M30

Kokoskranse

Tid i alt60 min.
Arbejdstid45 min.
Holdbarhed2 uger
Antal30 stk.
Ingredienser
  • 80 g sukker
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 øko appelsin, fintrevet skal herfra
  • 100 g kokosmel
  • 80 g hvedemel
  • 100 g smør, koldt
  • 1 æg, sammenpisket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland sukker, kardemomme og appelsinskal godt sammen i en skål i nogle minutter til det dufter himmelsk.

Bland kokosmel og hvedemel i blandingen og smuldr det godt sammen. Smuldr smør i dejen og saml dejen med et sammenpisket æg.

Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt runde kranse på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i køleskabet eller i fryseren i 30 minutter og bag derefter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 8-10 minutter til de er let gyldne. Lad kagerne køle af på en rist.