Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rodfrugter-i-kokosmaelk/ Aftensmad Bålmad, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Vegetar

Rodfrugter i kokosmælk

Rodfrugter i kokosmælk er en virkelig nem og velsmagende ret til aftensmad der både mætter godt og længe.

En nem, økonomisk, lækker og velsmagende ret, som sagtens kan varieres med lidt kylling eller med ekstra sprødt knas på toppen.

Brug endelig bare de rodfrugter du bedst kan lide. Fx, dem du allerede har i køleskabet eller køkkenhaven, hvis du er så heldig.

Prøv også: opskrift på dhal >>

Rodfrugter i kokosmælk
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT10M4
Ingredienser
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 tsk stødt spidskommen, hel
  • 2 tsk stødt koriander
  • 0,50 tsk sort peber
  • 400 g kartoffel, i tern
  • 500 g gulerod, i tern
  • 400 g sød kartoffel, i tern
  • 2 rødløg, finthakket
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk ingefær, friskrevet
  • 800 ml kokosmælk
  • 1 spsk sesamolie, eller anden olie til at stege i
  • salt
  • Til servering
  • 100 g baby spinat, grofthakket
  • 30 g cashewnødder, til drys
  • 1 dl cremefraiche 18 %
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist kardemomme, spidskommen, koriander og lidt peber i en tør gryde, til det dufter skønt og krydret. Skru ned for varmen, tilsæt kartofler, gulerødder, sød kartoffel, rødløg, chili, hvidløg og ingefær samt olie til at stege i. Rør det godt igennem et par minutter.

Tilsæt kokosmælk, rør rundt og læg låg på gryden.

Lad rodfrugterne simre ved svag varme i 20 minutter, til rodfrugterne er møre. Smag til med salt og peber.

Server retten med grofthakket spinat, et drys hakkede cashewnødder, cremefraiche og evt. lidt godt brød