Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-enchiladas-med-oksekoed/ Aftensmad Familiefavoritter, Mad i fad og ovnretter, Mexicansk, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn

Nem enchiladas med oksekød

Sådan en portion lækker nem enchiladas med oksekød er altid et hit at servere ved vores spisebord. Min opskrift er fyldt med god smag og grøntsager, som gør retten ekstra lækker.

Nem, lækker og hurtigt hverdagsmad.

Her har jeg fyldt de lækre tortillapandekager med krydret kødfyld, sorte bønner og majs. Det er stjernelækkert og så er mexicansk inspireret mad bare altid en succes at servere for hele familien. Det er nemt at finde den der skønne balance mellem smovset hyggemad – og samtidig komme godt med grønt i maden, så den også er sund og nærende.

Nem enchiladas med oksekød
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT25M4
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 gulerod, groftrevet
  • 200 g squash, groftrevet
  • 1 rød peberfrugt, i små tern
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0,50 tsk kanel
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse sorte bønner
  • 140 g majs
  • 8 tortillas pandekager
  • 100 g cheddar ost, groftrevet
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille
  • 1 spsk sriracha chilisauce, efter smag
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter løg i en gryde med olie til de er klare og bløde.

Tilsæt oksekød, skrue op for varmen og brun hurtigt kødet af under konstant omrøring.

Kom gulerødder, squash, peberfrugt, hvidløg, krydderier og hakkede tomater i gryden og rør det godt sammen. Lad det simre i 5 minutter uden låg.

Tilsæt bønner og majs og varm retten godt igennem.

Kom fyldet i tortillawraps. Rul dem sammen om fyldet og læg de fyldte tortillaer i et smurt ovnfastfad med samlingen nederst.

Drys med cheddarost over og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15 minutter, til osten er smeltet.

Drys med frisk koriander og dryp lidt sriracha over.