Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/koedsovs-onepotpasta/ Aftensmad Bålmad, Familiefavoritter, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta

One Pot Pasta med kødsovs

One pot pasta med kødsovs er vildt lækker mad, som børnene med garanti er vilde med. Jeg har lavet opskriften som one pot pasta, fordi det er nemt, hurtigt, bliver vildt lækkert og så sparer man lidt opvask.

Pasta med kødsovs er virkelig en klassiker og tilmed en super nem og hurtig hverdagsret og her er masser af grønt i retten også.

Jeg ved I er lige så vilde med de lækre one pot retter, som vi er – og det er så hyggeligt at dele alle mine opskrifter på disse med jer.

Prøv også: one pot pasta med chorizo >>

One Pot Pasta med Kødsovs
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT35MPT20M4
Ingredienser
  • 50 g bacon
  • 400 g hakket oksekød
  • 350 g pasta
  • 2 løg, finthakkede
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 gulerod, groftrevet
  • 1 squash, groftrevet
  • 10 cherrytomater, skåret i både
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 2 spsk soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 1 tsk timian, tørret
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk rød balsamico
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl rødvin, (kan undlades)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld frisk timian
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt i en stor gryde med olie – den samme som du vil tilberede din one pot pasta i. Læg bacon kortvarigt til side og brun oksekødet i baconfedtet i den samme gryde.

Tilføj alle de andre ingredienser, samt den stegte bacon i gryden.

Rør godt rundt og skru ned til middelvarme.

Lad det simre under låg i cirka 10-15 minutter. Rør et par gange undervejs og test, om pastaen er al dente.

Server med friskrevet parmesan og eventuelt lidt frisk timian.