Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lasagnesuppe/ Aftensmad Bålmad, Efterår, Familiefavoritter, Mad på budget, Natmad, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Suppe, Vinter

Lasagnesuppe

Lasagnesuppe er så lækkert, hverdagsvenligt og et stensikkert familiehit!

Jeg elsker min klassiske langtidssimrende lasagne! Men hver ting til sin tid og når der ikke er tid til at langtidssimre, så er lasagnesuppe meget hurtig at lave og helt perfekt året rundt. Server den i efterårsvejr, regnvejr, på solskinsdage, til hverdage og til dage, hvor man har brug for en skål nærende og rar omsorgsmad.

Min lasagnesuppe er tilmed fyldt af gode grøntsager og det er jo kun et ekstra plus.

Prøv også: min opskrift på spaghetti bolognese >>

Lasagnesuppe
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT25M4
Ingredienser
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • 4 gulerod, groftrevet
  • 4 stængler bladselleri, groftrevet
  • 1 squash, groftrevet
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 4 lasagneplader, knækket i firkanter af ca 2 cm
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i små tern
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld frisk timian
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde og sauter løg og hvidløg heri, til de er klare og bløde.

Skru op for varmen og kom kødet i gryden. Brun kødet godt under omrøring og kom gulerødder, bladselleri og squash i sammen med hakkede tomater, tomatpuré og grøntsagsbouillon.

Lad det koge i 15-30 minutter. Kom lasagneplader i, ved at stikke dem ned i saucen med lidt mellemrum mellem pladerne, så de ikke klistrer sammen. Lad lasagnepladerne koge med i 10 minutter, eller til de er perfekt møre.

Smag til med salt og peber og juster konsistensen med ekstra grøntsagsbouillon, hvis den ønskes mere ’suppet’.

Anret i dybe tallerkener med lidt frisk mozzarella rørt i lasagnesuppen, lidt friskrevet parmesan over og et drys friske timianblade.