Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sproed-crispy-kylling/ Aftensmad

Sprød crispy kylling

Sprød crispy kylling er et hit på middagsbordet og en god makker til alverdens dejlige salater og kartoffelretter eller ris, pasta eller hvad man ellers kan komme i tanke om at serveret til og sammen med.

Det er en skøn basisopskrift og kan bruges både som kyllingebøf i en lækker burger, skåret i skiver på salat eller serveret som tilbehør til andre retter.

Prøv også: min opskrift på de lækreste kyllingeruller >>

PT25MPT25M4

Sprød crispy kylling

Tid i alt25 min.
Arbejdstid25 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk sød paprika
  • 2 æg
  • 100 g pankorasp
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • olivenolie, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bank kyllingefiletterne lidt flade. Det sikre en kortere stegning, så kødet er saftigt, uden at paneringen bliver for mørk.

Pisk æg i en dyb tallerken og kom pankorasp i en anden dyb tallerken

Vend kyllingefiletterne med hvedemel, paprika, salt og peber. Vend dem derefter i sammenpisket æg og tilsidst i tallerkenen med pankorasp.

Steg på en pande ved middelvarme i olie i cirka 6 minutter på hver side til de er sprøde og gyldne. Tjek at de er gennemstegte.