Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cowboytoast/ Aftensmad Burger, Efterår, Forår, Frokost, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Cowboy toast

Luksus cowboy toast i en virkelig lækker hjemmelavet udgave. Bløde søde løg, krydret kød og smeltet ost mellem sprødt brød. En ret fyldt med smag, smovs og lækkerier.

Det er nemt at lave og så er den virkelig skøn til aftensmad eller en lækker frokost. Måske også til en brunch dagen efter en god fest. Det er en af de retter der er herlig til børnenes egne maddage, for de vil simpelthen have en fest med at servere sådan en tallerken lækkerier for familien.

Cowboytoast er et klassisk hit fra grillbaren, og det bliver kun ekstra lækkert hjemme i eget køkken.

Cowboy toast
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • Bløde løg
  • 2 løg, skåret i tynde skiver
  • 30 g smør
  • Krydret kød
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 spsk worcestershire sauce
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk røget paprika
  • 0,50 dl grøntsagsbouillon, afkølet
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 8 skiver toastbrød
  • 100 g cheddar ost
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk bredbladet persille, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bløde løg
Smelt smør på en pande ved middelvarme og kom løgene på. Lad dem simre ved lav – middelvarme, til de bliver klare og helt bløde. Kom løgene i en skål og sæt dem i køleskabet, så de køler hurtigt af.

Krydret kød
Brun oksekødet under konstant omrøring på en varm pande med olie. Smag godt til med worcestershire sauce, tomatpuré, sennep, røget paprika, salt og peber. Rør majsstivelse ud i grøntsagsboullion og rør det i kødet. Kog op og lad det simre kortvarigt. Kom det krydrede kød i en skål og sæt i køleskabet, så det køler hurtigt af.

Saml coyboytoasten
Smør lidt chilisauce på halvdelen af brødskiverne og læg en skive cheddarost på. Fordel det afkølede krydrede kød og de bløde løg på og afslut med endnu en skive cheddar og brød.

Rist toastene på begge sider i en toaster, på en pande med smør eller i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-17 minutter eller til brødet er sprødt og osten smeltet.