Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/frittata/ Aftensmad Brunch, Buffet, Familiefavoritter, Forår, Italiensk, Morgenmad, Nem Hverdagsmad, Sommer

Frittata med squash og chorizo

Frittata er skøn sommermad og er en ret, som vi gerne spiser til såvel morgenmad, frokost og aftensmad i forskellige udgaver.

Til aftensmåltidet er min yndlingsopskrift på en lækker nem frittata med squash og chorizo.

Jeg servere den gerne med et par lækre salater – alt efter sæson og et lækkert hjemmebagt brød samt en god kryddersmør. Det er enkelt, nemt og det er drønlækkert!

Prøv også: min opskrift på æggekage >>

Frittata med squash og chorizo
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 2 løg, finthakket
  • 50 g chorizo, i små tern
  • 8 æg
  • 1 dl mælk
  • 50 g ost, groftrevet, fx Gruyère eller cheddar
  • 2 squash, groftrevet
  • 1 tsk olivenolie
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 håndfuld krydderurter, fx purløg, kørvel eller brøndkarse
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter løg og chorizo på en sauterpande eller stegepande i en smule olie, til løgene er klare og bløde.

Pisk æggene sammen med mælk og rør det sammen med ost, salt og peber.

Pres al væden godt fra den groftrevne squash og rør den i æggeblandingen og hæld det hele på panden.

Læg låg på og lad det stå ved mellemvarme i cirka 5 minutter.

Kom panden – vær obs på om den er ovnfast – i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 minutter eller til æggene er stivnet.

Server med friske krydderurter.