Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/broccolisalat/ Efterår Nem Hverdagsmad, Salat, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Broccolisalat

Broccolisalat med smukke granatæblekerner, en god bacon og lækker nem dressing er en af mine yndlingssalater i vinterhalvåret.

Den passer perfekt som tilbehør til rigtig mange retter og smager virkelig godt.

Hvis man har en rest grønkål, rødkål eller lign i grøntsagsskuffen, så kan det snittes helt fint og blandes i den lækre broccolisalat og passe perfekt til. I stedet for granatæble, så er den nemme broccoli salat også skøn med æbler skåret i små tern eller med pære.

Prøv også: Opskrift på sprød rødkålssalat med æble >>

Broccolisalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 50 g bacon, ristet og skåret i tern
  • 1 broccoli, i små buketter
  • 0,50 rødløg, skåret i fine tern
  • 0,50 dl granatæblekerner
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 2 spsk tranebær, tørrede
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sukker
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær bacon i skiver og steg det på panden til det er sprødt. Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak det derefter groft.

Rør dressingen sammen af cremefraiche, mayonnaise, sukker, salt og peber. Smag til.

Vend alle råvarerne til salaten og dressingen sammen i en stor skål  og tag evt lidt broccoli, bacon og granatæblekerner fra til topping