Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysalat/ Forretter Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Mormormad, Påskefrokost, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt, så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.

SÅ godt, at man topper en sildemad lidt rigeligt med en hjemmelavet lækker karrysalat.

I får min opskrift her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.

Prøv også: Opskrift på ribbensteg med sprød svær >>

Karrysalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M6
Ingredienser
  • 3 æg, hårdkogte, finthakket
  • 1 æble, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 spsk cornichoner, finthakkede
  • 1 spsk purløg, finthakket
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 tsk karry, medium, kan justeres efter smag
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom æg, æble og kapers i en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør det hele godt sammen og smag til med evt. mere karry, salt og peber.

Server til rugbrød med marinerede sild, rødløg og smilende æg.