Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-kyllingelaar/ Aftensmad Fødselsdag, Grill, Madpakker, Nem Hverdagsmad

Krydrede kyllingelår

Lækre krydrede kyllingelår som er et hit til både madpakken, børnefødselsdage og til aftensmad med ovnbagte kartofler, grøntsager, gnavegrønt og bagt spidskål eller en god salat til.

Kyllingelårene kan fint marineres enten 30 minutter inden de bages og de kan lægge i kryddermarinaden i op til 24 timer og bliver ekstra lækre og møre når de får lidt ekstra tid. Hele min familie er vilde med de saftige krydrede kyllingelår og jeg laver altid gerne et par ekstra, når de er på menuen, så der også er til madpakken dagen efter.

Prøv også: opskrift på bagt pasta bolognese >>

Krydrede kyllingelår
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT10M4
Ingredienser
  • 4 kyllingelår
  • Krydderier
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk soja
  • 0,50 citron, saft herfra
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk sød paprika
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør kryddermarinaden sammen i en skål og pensl den på kyllingelårene. Kom gerne lidt under skindet også, hvor det er muligt.

Lad kyllingelårene med krydderi trække i mindst 30 minutter og gerne op til 24 timer i køleskabet.

Læg de krydrede kyllingelår på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til de er gennemstegte.