Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/friske-foraarsruller/ Aftensmad Asiatisk

Friske forårsruller med nakkekoteletter

Friske forårsruller med nakkekoteletter marineret i en lækker citrongræs marinade, Smækfyldt med god smag. Det er lækkert, friskt og sprødt.

Det er rigtig hyggeligt at lave saml selv forårsruller ved bordet, eller man kan rulle en masse lækre forårsruller og servere med dip. Det smager dejligt, både som en selvstændig ret eller som en del af flere små retter.

Det er super nemt, så snart man har fået krammet på at folde det tynde rispapir, så kan man hurtigt lave en masse.

Prøv også: opskrift på vietnamesiske dips >> 

Friske forårsruller med nakkekoteletter
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT1H30MPT60M4
Ingredienser
  • Nakkekoteletter med marinade
  • 3 nakkekoteletter, skåret i strimler
  • 1 stængel citrongræs, finthakket
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk fishsauce
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • 1 øko lime, saften og revet skal herfra
  • 1 spsk sesamolie
  • Tilbehør og fyld
  • 12 rispapir
  • 2 nektarin
  • 1 hjertesalat, skyllet og plukket
  • 1 håndfuld frisk koriander,
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld frisk basilikum, (kan undlades)
  • 1 rød chili, skåret i tynde ringe
  • 0,50 dl saltede peanuts
  • Hoisin Dipsauce
  • 0,50 dl hoisin sauce
  • 0,50 dl vand
  • 1 tsk kokossukker, eller rørsukker
  • 1 spsk saltede peanuts, finthakkede
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør marinaden sammen og vend nakkekoteletstrimlerne i marinaden. Lad dem trække minimum 30 minutter og gerne op til et døgn.

Hoisindressing med peanuts
Kom hoisin, vand og sukker i en gryde. Kog op under omrøring, lad det simre i et minut og hæld derefter i en skål. Drys med finthakkede peanuts.

Tilbered og saml forårsrullerne
Lynsteg nakkekoteletterne på en varm pande i fedtstof.

Kom vand i et stort fad, læg et stykke rispapir i og læg det bløde rispapir på køkkenbordet.

Kom fyld (nakkekotelet, salat, krydderurter, nektarin, peanuts og chili), i på midten, så det ligger i en stribe på midten. Fold siderne omkring fyldet, og rul den sammen til en fast frisk forårsrulle.

Server med hoisin dip.