Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-rosenkaal/ Efterår Salat, Tilbehør Aftensmad, Vegetar, Vinter

Salat med rosenkål, avocado og æble

Her får I en lækker og nem salat med rosenkål, avocado og æble.

En frisk, sprød og velsmagende enkel salat, der kan serveres til både kylling, frikadeller og vegetarretter.

Den går godt til det meste og er derfor en skøn klassiker i køkkenet i vinterhalvåret, hvor rosenkål er i sæson.

Prøv også: min bedste opskrift på spidskålssalat >>

Salat med rosenkål, avocado og æble
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 250 g rosenkål, skåret i halve
  • 1 avocado, i tern
  • 1 æble, i tynde skiver
  • 0,50 dl græskarkerner
  • 0,50 håndfuld frisk timian
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Dressing
  • 1 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 1 tsk dijon sennep
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk ahornsirup
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend rosenkål med dressing og anret på et fad med avocado og æbler.

Rist græskarkerner på en varm pande i lidt olie, drys med salt og drys kernerne over salaten, sammen med frisk timian.

Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til og lad den trække lidt.