Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadosalat/ Madpakker Mexicansk, Salat, Sommer, Tilbehør Aftensmad

Avocadosalat med søde majskerner

Avocadosalat med majskernere spiser vi ofte som tilbehør til en mexicansk aftenmenu med taco. Den er god og den passer til en hel del retter, selv om mexi-food måske nok er det mest oplagte valg.

Søde, sprøde majskorn og cremet fløjsblød avocado = perfekt match!

Den er dejligst når det er sæson for friske majs, men kan ellers laves hele året rundt. Jeg er vild med, at der er så få råvarer i denne avocadosalat og selv om det er sjældent, at jeg laver salater uden en eller anden form for hjemmelavet dressing eller vinaigrette, så er den cremede avocadosalat perfekt bare med frisk limesaft.

Avocadosalat med majs
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT10M4
Ingredienser
  • 2 avocado, modne
  • 2 majskolbe
  • 10 cherrytomater
  • 1 lime, saften herfra
  • frisk koriander, eller bredbladet persille
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog majskolberne i 12 minutter i letsaltet vand, gerne med lidt smør i. Tag majskolberne op, lad dem køle lidt af og skær derefter kernerne af.

Bland majskernerne med avocado, tomater og limesaft. Drys med lidt salt og peber og pynt med et drys frisk koriander inden servering.