Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-laks-stenbiderrogn/ Fisk & Skaldyr Forår, Salat

Salat med bagt laks og stenbiderrogn

Enkel og virkelig velsmagende salat med bagt laks og stenbiderrogn, som vi har spist indtil flere gange den seneste måned og nu hvor vejret endelig viser sig fra sin milde solrige side, så er det altså et ekstra stort hit.

Forårsvejr i kombination med forårssprøde retter – det er en ren hjertevarmer. I stedet for bagt laks, kan man fx bruge en mild varmrøget laks – hvilket også er rigtig lækkert. Martin er begyndt at varmrøge vores laks selv og det er virkelig en smagsoplevelse, som giver en mildere røgsmag til et godt stykke laks.

Prøv også: rejesalat med dild og avocado >>

Salat med bagt laks og stenbiderrogn
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT15M4
Ingredienser
  • 150 g blandet salat
  • 300 g laksefilet
  • 1 tsk dild, tørret
  • 1 øko citron
  • 50 g stenbiderrogn, frisk
  • 1 rødløg, i tynde skiver
  • 1 håndfuld frisk dild
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 50 g stenbiderrogn
  • sort peber, friskkværnet
  • flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Drys laksen med salt, peber og dild, læg to citronskiver over og bag laksen i et ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter eller til den er lige akkurat perfekt tilberedt.

Anret salaten på tallerkener. Fordel stykker af den bagte laks på salaten sammen med små skefulde stenbiderrogn, rødløg i skiver, frisk dild og små skefulde dressing.

Server med et par citronbåde til, så man selv kan dryppe over og smage til.