Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-hindbaer-marmelade/ Kager og søde sager Smørbart og Syltetøj

Hindbærmarmelade

Denne hindbærmarmelade smager virkelig skønt. Af solmodne sødmefyldte hindbær og aromatisk vanilje som klær den fine hindbær virkelig fint.

Konsistensen bliver lidt flydende, hvis man ikke kommer geleringsmiddel i,  da hindbær ikke har et højt naturligt indhold af pektin. Man kan undlade pektin og lade marmeladen simre uden låg eller hælde lidt af væden fra og bruge til fx en hindbærsirup i stedet. Hvis du gerne vil have en mere tyk marmelade, så kom evt. lidt ekstra gelerings-pektinpulver i under kogning – det kan købes i de fleste supermarkeder.

Prøv også: opskrift på hybenmarmelade >>

Hindbærmarmelade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT10M1
Ingredienser
  • 250 g hindbær, frosne
  • 100 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker, evt hjemmelavet
  • 0,50 tsk geleringsmiddel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og kog det op, rør rundt løbende og lad det simre til hindbærmarmeladen har den rette konsistens.

Lad det køle af.